Allan fortæller om tanken bag Team Caseus cykel og løbehold.

Jeg begyndte at køre motionscykelløb i 1996 efter at Bjarne Riis vandt, tour de france.

Min første store udfordring var, Århus til København på 356 km. Den gang blev vi sejlet fra fyn til sjælland og vi havde en velfortjent pause på færgen.

Derefter er det gået hånd i hånd med masser af cykelløb, kan nævne flere: Sjælland rundt, Sjælland på tværs, Ritter classic, La Mamotte og jeg kunne nævne mange flere.

Så derfor var det oplagt da jeg åbnede butik i Roskilde og det gamle stjerneløb var vendt tilbage at her skulle jeg selvfølgelig stille op med et cykelhold.

Stjerneholdet 2021

Det lykkedes så også i 2017 at vi havde flere deltagere på podiet: Hurtigste pige og hurtigste mix hold, 2 mænd og 2 piger.

I 2008 fik et par kammerater lokket mig til at løbe, og inden der var gået et år, fik jeg da også meldt mig til mit første marathon i københavn. Derfor var det igen klart at støtte op om de motionsløb der var i Roskilde.

For mig er det vigtige, om det er den ene eller den anden sportsgren, fællesskabet, oplevelsen, holde sig i form og nyde samværet uden for butikken, både med personale, kunder, familie og venner.